Какво ще се случи в новия сезон на „Игрa на тронове“ (ВИДЕО) 17.02 | 12:52

HBO пусна втори трейлър на четвърти сезон

От Мартина Панайотова

HBO пуснаха епичен, втори по ред трейлър на суперчакания от милиони фенове по света четвърти сезон на сериала "Игра на тронове", чиято премиера ще се случи на 6 април.

Новото видео показва недвусмислено, че една от ключовите фигури в предстоящите серии ще е Тирион Ланистър (Питър Динклидж), който ще попадне в серия от драматични събития. Какви обаче точно ще бъдат те така и не се разкрива. Наскоро продуцентите Ди Би Вайс и Дейвид Бениоф разкриха, че Тирион ще попадне в ада на собственото си семейство и ще бъде принуден да преживее невиждани унижения. Какво ще сполети находчивото джудже обаче тепърва ще разберем.

Невястата на Тирион Санса изглежда все още емоционално нестабилна и неспособна да преглътне шокиращата гибел на майка си и брат си, която, в края на предходния сезон, хвърли в потрес милиони.

Междувременно, Аря Старк набира все по-голяма решителност и е решена да отмъсти на враговете си повече от всякога. Малката сестра на Санса ще се бори до гроб за справедливост.

Колкото до Денерис Ланистър – тя се утвърждава като все по-могъщ владетел. В четвърти сезон майката на драконите ще се справи успешно с бунт, който пламва в териотрията на земите, които завладя.

Емилия Кларк споделя: "Любимата ми реплика в този сезон е "Могат да живеят в моя нов свят или да умрат в своя стар.”

"Добрите събират сили и започват да се бият", споделят още продуцентите, което ни гарантира сюжет, наситен на действие.

Всичко това е подправено с обилна доза визуални ефекти, епични битки и... ключови нови герои!

Най-четени