Кали със шокираща изповед 22.09 | 14:00

Певицата разкрива лична драма в живота й пред Big Brother

От iNews.bg

Певицата Кали крие тъмна тайна от миналото си, която е на път да разкрие пред Биг Брадър. Фолк певицата ще разкрие пред камерите, че е била изнасилена цели 2 пъти в началото на кариерата си, пише в. Всеки ден. 

Изпълнителката на "4-4-2" станала жертва на сексуално насилие за първи път на 15 години, когато пеела в оркестъра на братя Такеви, според запознати с биографията й. Вечно усмихнатата Кали упорито крие за кого става дума, но нейни близки твърдят, че е по-възрастен от нея колега, който се е възползвал от певицата на нейно участие. 

Вторият път, когато Кали е станала жертва на насилие е през 90-те. "Бяха много размирни години. Пеех в подобни заведения, когато бяха най-големите престрелки между мутрите на Илиеви и на Карамански. Даже са ми опирали пистолет в главата, докато пеех.", споделя певицата. 

Говори се, че дружбата на Кали с Георги Илиев датира от 1998-а, когато той се намесва, докато изпълнителката е притисната от 4-ма мъже, които се изреждат да блудстват с нея. Мафиотът пристига и ги разкарва. Фолк изпълнителката дори кръщава първородния си син Георги в чест на гангстера. Приликата между него и детето обаче е поразителна и мнозина сочат именно него за баща на хлапето. 

Водещи

Най-четени