Кейти Пери разчита на феновете си 27.03 | 19:36

Тя е готова да им се довери в подбора на парчетата за филма, посветен на нея

От Елена Кирилова

Кейти Пери иска феновете ѝ да ѝ помогнат да избере песните, които да озвучат 3D филма "Katy Perry: Part Of Me”, съобщава Contactmusic.

Документалната лента ще разказва за предстоящото лятно турне на певицата. Тъй като държи почитателите ѝ да харесат филма, Кейти е решила да се допита до тях, за да реши кои песни да включи в проекта, както и какви дрехи да носи на концертите си.

Ейми Пауъл от Insurge Pictures заяви, че "Katy Perry: Part Of Me” ще показва различни аспекти от живота на изпълнителката, като ще акцентира върху отношенията ѝ с феновете.

Наскоро самата Пери обясни, че иска да е напълно откровена в текстовете си, защото именно това искат слушателите ѝ. Тя обеща да бъде максимално честна в текстовете си и да не спира да излива емоциите си чрез музиката.

Напоследък на певицата ѝ се събраха доста неща, особено около раздялата ѝ с комика Ръсел Бранд. Според бащата на Кейти причината за краха на връзката се крие във факта, че тя не е имала достатъчно време за съпруга си и в крайна сметка двамата наистина се отчуждили.

Ръсел все още поддържа добри отношения със семейството на бившата си съпруга и често общува с нейния баща.

Водещи

Най-четени