Кога Джъстин Бийбър ще се сети да си плати маймуната 18.11 | 07:17

Властите в Германия все още се надяват на тлъста сметка

От Кремена Бедерева

Властите в Германия все още се надяват Джъстин Бийбър да плати тлъстата сметка, свързана с домашния му любимец - маймуната капуцин, която той изостави по-рано тази година,  съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. 

Маймунката му Моли бе конфискувана от германските митнически власти през март, след като Бийбър се опита да влезе в страната заедно с нея, независимо че тя нямаше паспорт. На  изпълнителя на хита Baby бе даден срок до май да потърси животното си.

Срокът обаче не бе спазен и Моли стана собственост на германски зоопарк. На певеца бе изпратена сметка за близо 11 000 долара, за да се платят глобите и да се покрият разноските, свързани с осигуряването на подслон за Моли преди настаняването й в зоопарка.

По-късно властите му изпратили копие на същата сметка, но досега не са получили нищо от поп певеца.

"Тъй като Бийбър вече е информиран за задълженията си, се  надяваме, че ще поеме своята отговорност и ще уреди сметката така, както би го сторил всеки друг на неговото място", заявиха  от Германската служба за защита на природата.

Ако Джъстин, за когото се твърди, че си купил нов домашен любимец, който да замени Моли, не плати сметката, германските власти могат да му потърсят отговорност при следващото му пребиваване в страната.

Водещи

Най-четени