Кое възбужда Анджелина Джоли 15.04 | 08:22

Няма да повярвате, но Брат я сваля като е... добър баща

От iNews.bg

Най-обсъжданата холивудска двойка – Брат Пит и Анджелина Джоли непрекъснато дават храна на медиите с различни малки жестове, които правят един към друг, а наскоро разлаяха кучетата с поредната бременността на Анджи и предстоящата им сватба.

И докато чакаме подробности за венчавката, Анджелина разкри какво най-много я възбужда в поведението на Брат. Може и да не повярвате, но това е как той се грижи за шестте им деца, предаде Hollywood Life.

"Брад винаги е бил прекрасен и любящ баща. Това е толкова красиво и секси качество за едни мъж, да поема отговорност и да се грижи за децата си", разкрива Джоли.

Тя признава, че ролята на майка не й е изглеждала привлекателна, когато е била по-млада, но след осиновяването на първото си дете, майчинският й инстинкт се развил и сега това й се струва най-красивото нещо.

"Все още много се разчуствам, когато гледам как той си играе с децата. Около тях Брад е толкова отдаден и радостен, винаги когато работя, изцяло поема грижите за тях. Винаги ще предпочета да остана за вечеря вкъщи и да разкажа приказка на децата си преди лягане", заяви актрисата.

Водещи

Най-четени