Коледният дух не успя да укроти борбата между Алисия и Николета 27.12 | 14:29

Двете си разменяха послания чрез песни и снимки за коледните празници

От Ивелина Георгиева

Фолк певицата Алисия отново захапа най-голямата си неприятелка Николета Лозанова, като пусна песен, посветена на предполагаемата й раздяла със съпруга й Валери Божинов.

В новата си песен фолкърката пее за плейметката, като я приветства с "Добре дошла в списъка на бившите".

Очевидно става въпрос за списъка на Валери, който беше с поп-фолк певицата, след това се ожени за Николета, но от известно време насам се говори, че се разделят. По празниците обаче той замина за Малдивите със съпругата си.

От своя страна Лозанова качи снимка на профила си във Facebook от Малдивите, за да поздрави всички свои последователи за коледните празници и да подразни бившата изгора на Валери.

Моделката лъсна по бял бански за Коледа от малдивските плажове, докато Алисия се появи на коледното си участие в столично заведение в строг тоалет и ботуши с дължина над коляното.

Колежката й Преслава също се изяви пред феновете си по коледните празници. Фолк певицата бе заложила на синя къса рокля с доста прибрано деколте. От визията на Преслава обаче се затвърждават слуховете, че тя страда от анорексия или друго хранително разстройство, тъй като лицето й е доста изпито, а краката - изтънели.

Вижте на каква празнична визия бяха заложили и други известни фолкдиви по коледните празници в jenite.bg.

Водещи

Най-четени