Колко струват ц"ците на Тризначките? 07.12 | 18:00

Готови са да влязат в нов реалити формат, но искат по 200 хиляди хонорар за всяка

От Лазар Тодоров

Вяра, Надежда и Любов разказаха в студиото на Нова тв в предаването Дикофф, че имената им работят за тях и се определиха като машини за пари. Оплакаха се, че в България хонорарите, които получават, не са големи.

Всяка една от тях е готова да влезе отново в реалити формат, но само срещу сума от по 200 хиляди лева за всяка.

Тризначките от Благоевград казаха, че са готови да се снимат и за "Плейбой", като смятат, че ще успеят да го спасят от фалит. Но поискаха да им се плати по 1 милион на човек. Дамите не пропуснаха да подчертаят, че нямат силикон, че всичко по тях е естествено и съжаляват пластичните хирурзи.

Парите от наградата от участието си в "Биг Брадър" трите сестри са инвестирали в строежа на къща в Сандански. С част от тях са успели да изплатят и двата апартамента на майка им, дадени й от Тодор Живков. Надежда вметна, че за въпросните апартаменти общината в Благоевград е търсила пари за наем, но е нямало договор на основание за искане на сумата от 32 хиляди лева и затова те са спечелили делото още на първа инстанция.

Сега момичетата твърдят, че известността им помага да се издържат, както и продажбата на апартаментите от кооперацията в Сандански.

Водещи

Най-четени