Кортни Кокс стяга пищна сватба 06.08 | 20:50

Актрисата и любимият ѝ ще минат под венчилото до края на годината

От iNews.bg

"Приятелката” Кортни Кокс вече е в трескава подготовка за своя сватбен ден. Актрисата и нейният любим – рокаджията Джони Макдейд от британската банда Snow Patrol, планират тържеството да се състои до края на годината. А мястото, което избраха да си кажат "Да”, е Ирландия, съобщи Contactmusic.

Двойката ще се венчае в замъка Ашфорд в Галоуей, защото бъдещата булка направо се влюбила в приказно красивото място, издават нейни познати. Кокс открила това прекрасно кътче по време на скорошно посещение в родината на половинката си, когато той я представил на семейството си, отбелязва БТА.

"По време на пътуването Кортни и Джони посетиха Ирландия исе влюбиха в замъка Ашфорд", разкрива източник от обкръжението им.

След като мине венчавката, Кортни и Джони смятат да направят голямо парти на плажа в Малибу, САЩ. Така купонът изглежда ще бъде доста продължителен.

Припомняме, че 38-годишният Макдейд предложи брак на 50-годишната Кокс през юни. Това се случи само шест месеца, откакто двамата започнаха да излизат заедно.

1356325

Водещи

Най-четени