Коя девойка се присъединява към каста на "Междузвездни войни: Епизод VII" 18.07 | 20:11

Чакаме премиерата на лентата през 2015 година

От Таньо Давчев

Актрисата Кристина Чонг, снимала се в сериала "24: Не умирай днес", се присъедини към актьорския състав на филма "Междузвездни войни: Епизод VII" на режисьора Джей Джей Ейбрамс, съобщи Movieweb.

Тя ще партнира на отдавнашните знаменитости от поредицата "Междузвездни войни" Харисън Форд, Марк Хамил и Кари Фишър, както и на новите звезди Оскар Айзък и Лупита Нионго. Все още не е ясно каква роля ще бъде поверена на Чонг.

Работата над филма върви по предначертания план - снимките в Абу Даби приключиха, а в момента се снимат сцени от филма в студиата "Пайнууд" в Англия.

Снимачният екип и актьорският състав все пак планират да прекратят работа за две седмици през август след инцидента на снимачната площадка през юни, свързан с падане на врата от псевдокосмически апарат върху крака на Харисън Форд. Тогава стана ясно, че 71-годишният актьор е получил фрактура на крака си и се очаква възстановяването му да продължи два месеца.

Снимките обаче продължиха без неговото участие, отбелязва БТА.

Въпреки предстоящото временно прекъсване на работата над филма, се предвижда "Междузвездни войни: Епизод VII" да излезе по екраните през декември 2015 г.

Водещи

Най-четени