Криста очарова Холандия 14.01 | 14:37

Певицата се завърна след самостоятелния си концерт на Евросоник

От Мартина Панайотова

 В края на миналата седмица Криста се завърна след успешно представяне на България на фестивала Евросоник в Холандия, съобщиха продуцентите й от Stereo Room. Младата певица изпълни песни от дебютния си албум, потапяйки публиката в атмосферата на концертния й проект "Get Funky".

На 10-ти януари Криста и групата й откриха вечерта на една от над 30-те сцени на Евросоник. Концертът й включваше песни на български и английски език от дебютния й албум. Забележителна беше джаз интерпретацията й на народната песен "Черешко, чорна вишничко” за глас и пиано, с която накара публиката да настръхне.

Криста и музикантите й получиха високата оценка на феновете, медиите и музикалните експерти, които присъстваха на фестивала.

Самата Криста сподели, че въпреки първоначалното вълнение се е чувствала прекрасно на сцената и е впечатлена от организацията на фестивала и отношението, което холандците показват към артистите.

Сред публиката по време на концерта беше Рут, която пристигна от Амстердам, за да подкрепи своята приятелка. Младата певица бурно аплодираше всяко изпълнение на колежката си.

Криста получи възможността да представя България на фестивала, след като спечели Специалната награда от конкурса "Златна пролет” на БНР през 2012г. с песента си "Част от мен”.

В момента Криста приключва подготовката на дебютния си албум и представя най-новия сингъл от него – "Силна любов” с участието на Спенс.



Водещи