Куентин Тарантино и Ума Търман се награбиха на червения килим (СНИМКИ) 29.05 | 16:54

След 20 години най-накрая се взеха

От iNews.bg

Двамата се запознават преди 20 години на снимачната площадка на филма "Pulp Fiction". Оттогава насам Ума се превръща в муза на касовия режисьор. Двамата често коментират приятелството си и споделят, че обожават да работят заедно.

Us Weekly съобщава, че двамата най-накрая са решили да оповестят публично, че имат интимна връзка, след като актрисата се раздели със своя годеник Арпад Бюсон.

Тарантино и Търман демонстрираха любовта си на няколко пъти на червения килим в Кан. Според източници на вестника, те дори са си купили вила в Южна Франция. Същите споделят пред изданието, че между двамата винаги е имало привличане, но просто през годините не са се "засичали" необвързани по едно и също време. 

51- годишният Тарантино е виновник за едни от най-успешните роли на Ума, в това число за двете части на "Kill Bill". Според клюката той винаги я е обичал и я е чакал да го погледне с други очи.

44-годишната Ума Търман беше омъжена за Итън Хоук от 1998 г. до 2005 г. От него има две деца - Мая (15г.) и Левон (12 г.). Две години след развода си тя се сгоди за Арпад Бюсон, с когото непрекъснато се караха и сдобряваха. От Бюсон Ума роди дъщеричка - Розалинда (Луна), която скоро навършва 2 години.

Куентин Тарантино има бурен интимен живот, но никога не се е решавал да се омъжи или да има деца. Разгледайте провокативните снимки на Ума и Куентин в нашата галерия.

Водещи

Най-четени