Куката и Цветанов заедно в борба за 100-те хиляди 11.02 | 16:22

Министърът и актьорът ще състезават благотворително в "Стани богат"

От Кремена Бедерева

Вицепремиерът Цветан Цветанов и най-популярният телевизионен гангстер Мариан Вълев, по известен като Куката от "Под прикритие", ще се състезават в днешния епизод на "Стани богат", съобщава агенция "Булфото".

Освен че ще играят благотворително, за да спечелят пари за децата – спортни таланти и програмата "Стани шампион", двамата ще отговорят и на личните въпроси на водещия Ники Кънчев.

Цветанов ще разкаже за семейството си и приятелствата в политиката, а Вълев ще сподели как му се отразява популярността и отъждествяването с екранния му образ. Въпроси, свързани с "Раждането на трагедията" на Ницше и най-големия бос на мафията в САЩ, ще са само част от препятствията към 100-те хиляди.

Веднага след тях на стола на богатството ще седнат Рафи и Орлин Горанов – събрани в отбор по линия на приемствеността. Любопитното е, че Рафи е първото дете, участвало в детския формат на "Стани богат", когато е бил едва 12-годишен.

Наред със състезателните въпроси двамата музиканти ще обсъдят проблемите с разликата във възрастта, други телевизионни формати, състоянието на родната музикална сцена и първите изяви на нея, дори за уроците в казармата.

След като миналата седмица отборите Андрей Слабаков – Десислава Атанасова и Божидар Димитров – Златка Димитрова дадоха успешен старт на благотворителния сезон, днес се очаква щафетата успешно да поемат новите звездни отбори и да увеличат сумата за децата.

Водещи

Най-четени