Къде и с кого си почива Джаро 06.03 | 13:20

Актьорът Михаил Билалов е в компанията на съпругата си Сание на Каймановите острови

От Кремена Бедерева

Джаро или Михаил Билалов, който нашумя покрай сериала "Под прикритие", се е завърнал при съпругата си Сание.

След края на трети сезон на хитовия сериал Михаил Билалов отлетя за Париж, където живее семейството му. Заради ангажиментите си в родната лента Билалов загърби семейните си задължения и се потеше здраво на родната снимачна площадка.

През свободното си време обаче лошият Джаро можеше да бъде забелязан усмихнат в компанията на различни красиви жени. Фенките не само му се лепят на поразия, но и колежки от актьорските среди също не крият интереса си към него.

Самият Михаил Билалов избягва да говори за жена си Сание, а тя рядко идва в България. Точно затова често колегите на актьора се чудят как двойката успява да запази брака си, при положение че не се виждат повече от шест месеца в годината.

"Не обичам да говоря за съпругата ми, защото тя не е свързана с това, което правя тук, в България. Тя е просто жената до мен. Но това не означава, че имаме проблеми в брака си", категоричен е телевизионният злодей, цитиран от bgdnes.


За да се реваншира за пропуснато време с близките си, Билалов устрои и екзотично пътуване на семейството си. Актьорът има две дъщери от японката Сание. Всички заедно са заминали преди дни за Каймановите острови.
Михаил искал да си почине на спокойно място от натоварения си график в София.

След края на ваканцията Билалов се връща за снимките на сериала "Четвърта власт". Все още не е ясно кога ще започнат снимките на новия сезон на "Под прикритие".

 

Най-четени