Кървава моторна резачка „закла“ Тарантино и Ан Хатауей 07.01 | 15:37

Новото „Тексаско клане“ се изстреля на върха още с появата си

От Мартина Панайотова

Новото триизмерно продължение на класическата хорър сага "Тексаско клане" зае директно първото място в американския бокс-офис още през първата седмица след появата си на голям екран.

Продукцията, чийто режисьор е Джон Люсенхоп, изпревар новия филм на Тарантино "Джанго без окови", тоталния кинохит "Хобит: Неочаквано пътешествие" и дългоочакваната екранизация на "Клетниците".

"Тексаско клане 3D" няма да е просто римейк на някоя от частите, а ще е напълно самостоятелен филм. Действието започва там, където свършва класиката на Тоби Хупър от 1974 г.

След като група младежи попадат на изроденото семейство Сойер и четирима от тях биват порядъчно изклани, а единствената оцеляла е ни жива, ни умряла, местните хора, които отдавна подозират семейството, сформират малко опълчение и отиват в забравената от Бога къща на садистите. Къщата е изгорена, а членовете на семейство Сойер - избити до крак. Или поне така си мислят всички.

Естествено се оказва, че Коженото лице се е измъкнал и в продължение на десетилетия се е криел. Години след първата трагедия обаче младо момиче наследява имението на баба си, което е на стотици километри от изгорялата къща на Сойер в Тексас. Мацката (във всички филми от поредицата мацките винаги са били на ниво и тази не прави изключение) отива с приятели в бабината къща и разбира, че вместо лошият вълк, там я чака кръвожаден побъркан гигант с маска от човешка кожа и моторна резачка. След това истинският купон започва.

Още за "Тексаско клане 3D" може да научите от Div.bg.

 



Водещи

Най-четени