Къртиците ще се изправят пред най-гнусното изпитание 23.04 | 16:22

Заселниците в Базата ще похапнат нещо повече от екстремно

От Мартина Панайотова

Екзотична вечеря очаква Заселниците в Базата по време на живото предаване днес. За теста Предверие, наречен "Окото на Къртицата”, участниците ще трябва да похапнат очи от различни животни, а за да е успешно това изпитание, всички, без изключение, трябва да преборят погнусата си и да изядат нетрадиционната вечеря.

Арената ще очаква Заселниците в Голямата битка, наречена "Огненият лабиринт”, където те ще се разделят на два отбора. Ако успеят да преминат през това изпитание участниците ще получат нещо ценно, което им беше отнето – техните лични дневници. Задачата няма да е никак лесна, тъй като в лабиринта ще има много фалшиви пресечки и стени с огнени тръби. Битката ще се проведе на два етапа.

В първия кръг участниците ще са разделени на двойки - единият ще бъде в Лабиринта с превръзка на очи, а другият ще го направлява извън лабиринта, с помощта на карта и радиостанция.

Така един по един всеки, трябва да достигне центъра на лабиринта. През вторият етап, участниците ще вземат дневниците си, ще си махнат превръзките от очите и около тях ще избухват огнени бомби. За да се спасят Заселниците, трябва да намерят изхода сами, без помощ и за определено време.

Кого ще номинират зрителите тази вечер, с кого ще пожелае Жени Калканджиева да прекара двадесет и четири часа при ромското семейство и дали Групата ще победи Къртицата в изпитанието "Огненият лабиринт”? Всичко това ще стане ясно по време на живото предаване днес, когато гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Ути Бъчваров, Мика Стоичкова, Фънки, Кали, Мартина Вачкова и последната изгонена участничка - Миглена Каканашева.



Водещи

Най-четени