Къщата на VIP Brother опустя! Трима са аут завинаги 11.11 | 08:25

Иво Аръков пусна бомбата, че Наско Месечков имал връзка с политик

От Пламена Вълчева

Седмица пред финала на реалити формата VIP Brother къщата опустя, след като трима напуснаха шоуто завинаги. По волята на зрителите Наско Месечков и Иво Аръков си тръгнаха на крачка преди полуфиналите, а колоритната Людмила Захажаева изненадващо също трябваше да си тръгне. 

Танцьорът Наско Месечков първи се сбогува със съквартирантите, след като не успя да спечели вота на зрителите, той си тръгна с 4% от тяхното одобрение. Защитниците му бяха категорични, че липсата на агресия у него е станала причина да не бъде забелязан от обществото.

По-рано в къщата двамата с Иво Аръков влязоха в лют спор, след като актьорът заяви, че Наско имал връзка с политик. Аръков изложи Месечков пред всички като обяви, че е бил на вечеря с него и гаджето му - депутат, който е приятел на Мария Илиева.

Минути след него къщата трябваше да напусне и актьорът Иво Аръков. 1432651

Най-големият дразнител в соцсезона на VIP Brother Людмила Захажаева трябваше да остави дъщеря си малко преди финала и също се сбогува със съквартирантите, които я изпратиха бурно, разхвърляйки салфетки навсякъде из двора. "Просто приятел, нищо повече", защити се танцьорът, но това само предизвика смях у околните. "Гадже", отсече Аръков.

Дъщеря й бе определена като най-недостойна да спечели формата, като лош човек и изроден пример за подражание на младите заради злобата и склонността да залива с помия човек, без дори да го познава. Захажаева се ползваше със статут на гост звезда и това й донесе имунитет срещу номинации през изминалите три седмици.

1432652

Водещи

Най-четени