Лана Дел Рей трудно понася критиките на публиката 25.06 | 13:40

Певицата не разбира защо публиката не съди за нея само по музиката й

От Елена Кирилова

Нашумялата напоследък звезда Лана Дел Рей разкри, че я плаши фактът, че има хора, които не я харесват след успешния старт на кариерата й миналата година.  

Певицата, която нашумя със сингъла "Video Games” заяви, че трудно понася да я критикуват заради личността й, а не за музикалните й способности, предаде NME.com. 

"Плашещото е, че когато 10 години се фокусираш върху писането, след това хората просто решават, че не те харесват”, заяви Дел Рей.

Според изпълнителката най-отблъскващото за нея е, че с години работи върху създаването на перфектната комбинация от музика и думи, но въпреки това хората съдят за нея единствено по външността й.

INews припомня, че изпълнението на живо в телевизионното шоу Saturday Night Live на 14 януари 2012 г. се оказа пълен провал. Феновете ясно изразиха мнението си, като заляха интернет пространството с негативни коментари. Случилото се получи и титлата за най-ужасно изпълнени на сцената на предаването от 37 г. насам. 

Очаква се на 8 юли Лана да издаде новия си сингъл "National Anthem”. Парчето е част от дебютния й албум "Born To Die”, който излезе в началото на тази година. До момента албумът е продал два милиона копия в цял свят.

Водещи

Най-четени