Линдзи Лоън поискала да се снима с Путин 23.08 | 10:25

Руският президент вече се е срещал с холивудски звезди като Леонардо Ди Каприо, с когото обсъждаха защитата на тигрите през 2010 година

От iNews.bg

Скандалната американска актриса Линдзи Лоън е поискала да се срещне с руския президент Владимир Путин заявиха организаторите на популярното руско токшоу "Нека говорят” ("Пусть говорят”), потвърждавайки информации от медиите в САЩ.

Водещият на шоуто Андрей Малахов, заяви късно снощи пред руския сайт LifeNews, че Лоън "наистина е решена да се срещне с руския президент”. "Не зная какво точно иска да дискутира с него – спасяването на амурските тигри или проблемите на наркозависимите”, добави Малахов.

Американският лайфстайл сайт TMZ пък по-рано съобщи, че актрисата е изпратила на руската телевизия "Първи канал” списък с исканията си, за да участва в тяхното шоу, включително и среща с Путин. Освен това тя е поискала да се снима с него и да получи частен самолет, едногодишна виза и хонорар от половин милион британски паунда (€580 000).

"Всъщност сумата бе малко по-скромна”, поясни Малахов и добави: "Аз също искам да печеля по 80 милиона годишно и да вечерям с кралицата, но трябва да правим разлика между мечти и реалност. Трябва да гледаме трезво на нещата, не като Линдзи Лоън.”

По-рано вчера говорителка на телевизионния канал обяви, че са водени преговори с американската кинозвезда за участие в токшоуто на Малахов, но условията й още не са били договорени, а според TMZ те "не отговаряли на реалността”. От "Първи канал” са искали да интервюират Лоън относно връзката й с родения в Русия Егор Тарабасов (син на московски бизнесмен), когото тя обвини в побой.

Путин вече се е срещал с холивудски звезди като Леонардо Ди Каприо, с когото обсъждаха защитата на тигрите през 2010 година, но по-късно не успя да организира среща с британския певец Елтън Джон, за да обсъдят правата на хомосексуалните.

Водещи

Най-четени