Лице на Chanel в "Мис България 2013" 10.07 | 12:48

Сред участничките в конкурса са студентка по авиация, момиче с две бакалавърски степени и гимнастичка

От Лазар Тодоров

Кремена Оташлийска е на 17, но вече с лекота е покорила световния моден подиум. Тя е сред участничките на "Мис България 2013" и ще се бори за короната, съобщи в. "Монитор".

17-годишната Кремена се е снимала за look-book-а на Chanel и е участвала на ревюто есен-зима 2013 на модната къща. Преди броени дни моделката дефилира в луксозния Hotel Salomon de Rothschild за Valentino по време на Седмицата за висша мода в Париж.

Поради голямата си заетост, всичките модни ревюта и снимки, Кремена Оташлийска е минала на кастинга за конкурса само чрез скайп връзка.

Конкурсът "Мис България 2013" започва след по-малко от седмица и ще се проведе под формата на риалити и 18-те красавици ще се наложи да заживеят под един покрив. Конкуренцията сред момичетата ще е жестока. Сред тях има момиче с две бакалавърски степени и друго, което е студентка по авиация. Участничките ще трябва да се съревновават още с две гимнастички и една волейболистка.

В новото риалити ще се състезават 13 брюнетки, а средната възраст на момичетата не надвишава 21 години. Сборът от гръдните обиколно на всички участнички е цели 1568 см.

Водещи

Най-четени