Лора Крумова слиза от ефир 05.06 | 13:49

Водещата скоро ще става мъжка майка

От Мартина Панайотова

Водещата на bTV Лора Крумова обяви, че скоро слиза от екран. Тя е бременна от приятеля си Сотир и вече е в шестия месец. На стола ѝ ще седне нейна приятелка и много добра журналистка, разкри тя в "Преди обед", но замълча за името на наследничката си.

"Свиквам с бременността. Баща ми ми обясни, че бременните наддават с по 400 грама на седмица, каза Лора, цитирана от в. "24 часа". Тя обясни, че е започнала да ходи на училище за бременни, а преди е била скептична към хората, които посещават подобни места.

"Думи като "мъжка рожба", "рожба" много ме умиляват. Сашето искаше да разкажа изродска история, каза Лора и продължи: Имахме една игра с Галя Щърбева, преди да забременя, измисляхме изродски имена за бъдещите ни деца. Имахме доста добри попадения. Водещият Сащо Кадиев я попита какви, а тя се разсмя бурно и каза "Кръвосер".

Суеверна съм, но не прекалено, продължи водещата.

Въпреки напредналата си бременност Крумова разкри, че скоро ще замине на море в къмпинг "Градина", където любимият ѝ вече е паркирал караваната. Именитата водеща вече носи доста широки дрехи заради корема си и признава, че на плажа не е най-доброто място за гнездене. Въпреки това се заканва да разцепва вълните рано сутрин и късно вечер.



Водещи

Най-четени