Луиза Григорова ще прави филм 22.04 | 19:40

Режисьор на лентата ще бъде Роберт Уау

От Беатрис Николoва

Отскоро се разпространява слух, че Луиза Григорова има ново гадже. Според мълвата певецът Роберт Уау е новата тръпка на актрисата. Двамата се запознали, когато той я потърсил с молба да работят заедно, а тя бързо откликнала. Красавицата участва в клипа към песента на изпълнителя със сръбски корени "Аз съм сам" и оттогава са неразделни.

Макар да отричат интимна връзка, двамата загатнаха, че подготвят нов проект, но доскоро го пазеха в тайна. Сега решиха да открехнат завесата и споделиха, че подготвят филм. Става въпрос за пълнометражен филм. Луиза ще играе в него, но се заема и със сложната задача да бъде продуцент.

"Досега не съм се занимавала с подобно нещо. Тепърва ще се уча, за съжаление, сигурно ще правя и грешки, но когато даваме 100% от себе си, няма как да не се получи нещо добро", сподели Григорова пред в. "24 часа".

Луиза и Роберт добавят, че за да могат двама човека да направят такъв проект, трябва да се познават изключително добре и дори и да има спорове, те трябва да са градивни. Освен по филма, изпълнителят работи и по ново парче. Тези дни записал акустична версия на новата си песен и предстои да заснеме клип. В него ще разкаже историята на бездомници.

Докато бил щастлив, може би не ги е забелязвал, но сега ги вижда на всеки ъгъл и му се иска по някакъв начин да им помогне. Освен това той пише и любовна книга, героите са измислени и въпреки това в основата са неговите собствени преживявания.

Водещи

Най-четени