Люси Дяковска и гаджето й ще се гушкат във Vip Brother 27.09 | 16:14

Камелия Веселинова влиза с тайна мисия, ще се представя с чужда самоличност

От Гергана Златкова

В Къщата на Vip Brother влезе нов съквартирант. Това е Камелия Веселинова, която бе представена на останалите като 27-годишната Софи Александров. Съквартирантите научиха, че Софи от две години има тайна връзка с немския принц Алберт фон Турн унд Таксис.

Тяхната любовна история е представена на участниците като огромен скандал в Германия, където медиите критикуват избора на немския принц (11-ти в класацията за най-секси аристократи в света), тъй като Софи не е с аристократично потекло, не е германка и не изповядва католицизма.

На съквартирантите беше пуснат и специален репортаж от емисия новини "Календар”, в който кореспондентът на медията разказва за българската годеница на немския принц, която влиза в Къщата само седмица, след като тайната й връзка е разкрита от медиите в Германия. Перфектно режисираната история на Софи Александров всъщност е част от тайна мисия, с която Камелия Веселинова влиза в Къщата.

27-годишната Камелия е интимна партньорка на певицата Люси Дяковска, която влезе в шоуто в понеделник. Мисията на Камелия е да накара съквартирантите да повярват в нейната измислена самоличност.

Ако се справи със задачата Камелия ще се превърне в пълноправен участник в шоуто и ще получи шанса да се бори за голямата награда. Единствено Люси знае за мисията на Камелия и трябва да я подкрепя и да й помогне.

Водещи

Най-четени