Мика Стоичкова отпразнува шумно рождения си ден (СНИМКИ) 12.07 | 20:00

Звездната щерка направи благотворително парти

От iNews.bg

Рождения ден на Мика Стоичкова се превърна в грандиозно събитие. За това допринесоха не само звездните гости - Кристо, Сантра, 100 Кила, Рафи, VenZy, Михаела Филева, Жана Бергендорф и Pavell & Venci Venc, а и факта, че звездната щерка направи благотворително парти по случай повода.

"Щастлива съм да споделя с всички ви, вълнението и благодарността си, за това, че станахте част от моя празник и спомогнахте за каузата ми! Със събраната сума ще закупим уред за хемодиализа и по-този начин ще спасим нечии живот!

Рожденият ми ден нямаше да е толкова специален, ако до мен не бяха най-близките ми хора, най-истинските ми приятели, ако не бяхме във вихъра на танца и под звуците на уникалните изпълнения на Кристо, Сантра, Михаела Филева, VenZy, Румънеца и Енчев, Жана Бергендорф, Pavell & Venci Venc и Рафи, които пяха благотворително.

Поклон пред всички вас! Трогната съм от обичта ви!", написа Стоичкова във Facebook.

Освен приятелите й, още един човек трогна хубавицата. Бившият й приятел Иво Аръков написа любовно послание на Мика на връх рождения й ден в социалната мрежа. Този жест няма как да не е трогнат дизайнерката.

1334971

1334970

Водещи

Най-четени