Мила Кунис разочарована от родния си град 06.11 | 15:53

Новите собственици на жилището й не я пуснали да влезе с Ащън Кътчър

От iNews.bg

Холивудската звезда Мила Кунис остана разочарована от пътуването си до родния й град Черновци, Югозападна Украйна. Това стана ясно от думите й в интервю, което даде за списание The Edit Magazine, предаде БГНЕС.

Пред изданието тя разказа, че идеята да замине за Украйна била на мъжа й Ащън Кътчър. По време на снимки в Унгария това лято двойката решила да осъществи пътуването. Кунис поканила за него също и родителите си, с които заминава за САЩ през 1991 г.

Когато пристигнала, актрисата се опитала "да почувства мястото", където се е родила, но това не й се отдало. "Когато кацнахме, Ащън ме попита: "Е, как си?" Отговорих му: "Никак. Нищо. Пустота", призна Кунис.

Холивудската звезда разказа и че искала да отиде в жилището, където е израснала, но новите собственици отказали да я пуснат вътре. "Новата собственичка просто ни отказа. Беше й все едно. Казах й: "Аз съм живяла тук, когато бях малка, с родителите си". Но тя не ни отвори вратата. Цялата тази история беше много унизителна", оплака се актрисата.

Водещи

Най-четени