Михаил Билалов се забърка в сериозен скандал (СНИМКА) 16.07 | 09:30

Актьорът започна да страда от звездомания?

От iNews.bg

Един от най-обичаните български актьори Михаил Билалов разяри скандал в бургаски бар. Джаро седнал в заведението, заедно със двете си деца, когато сервитьорките го видели, се затичали да го помолят за снимка. Актьорът се съгласил и позирал доволно до двете девойки. След това артистът просто станал и си тръгнал без да си плати сметката.

"Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските "звезди". Михаил Билалов беше клиент в заведението, където съм управител и за да стане част от обща снимка с персонала ни струваше 20 лева.", алармира управителят на бара Даниел Видев пред flagman.

За да докаже твърденията си, младият мъж изпратил снимката на Джаро и сервитьорките и заявил, че може би Михаил Билалов не платил, защото има тарифа за снимки.

"Потресаващо е, сметката им беше 20,02 лева, но той стана и си тръгна, без да плати. Явно като цена на снимката.", допълни управителят. Разбира се, напълно е възможно актьорът просто да се е отнесъл и да е забравил, че трябва да остави пари за сметката.

1337556

Водещи

Най-четени