Мъже си правят брутална гавра с филмови плакати (СНИМКИ) 05.02 | 17:59

Жертвите им са само популярни филми

От Георги Тотев

Седмото изкуство - киното има своите най-различни проявления и елементи. Една от ключовите характеристики, след самите кинопродукции - филмите, са плакатите или т. нар. постери, които имат за цел да популяризират една лента, да събудят интереса на обществото към нея и най-вече да ѝ бъдат лице пред света.

С други думи, ролята на плакатите, като представителен елемент на една кинопродукция е изключително важна. Често може да не се сещате заглавието на филма, но е силно вероятно да сте запомнили неговия плакат.

Точно този така важен аспект на седмото изкуство обаче бива жертва на грандиозна и брутална подигравка от страна на двама руснаци. Въпросните пресъздават плакатите на някои от най-известните Холивудски и европейски продукции в домашни условия, така че от тях да се получи една крайно пародийна версия, която освен смях, да не е способна да предизвика нищо друго.

Представената тук снимка е явна подигравка с продукцията "Играчите" или "Les Infideles". В Div.bg пък можете да откриете останалите гаври на фамозните руски "кинокритици".

Водещи