Напук на всички данъчни проблеми Меси се ожени (СНИМКИ/ВИДЕО) 01.07 | 13:39

Звездата на "Барса" каза "да" на приятелката си от детството Антонела

От iNews.bg

На пук на всички данъчни проблеми и разследвания за укрити данъци и финансови измами, звездата на Барса Лионел Меси вдигна звездна сватба. Меси и неговата дългогодишна приятелка Антонела вече официално са семейство. Двамата се врекоха във вечна вярност пред куп роднини и приятели в родния им град Росарио в Аржентина.

Красивата булка блестеше в рокля на дизайнерката Роса Клара. За охраната на събитието се грижеха около 250 полицаи, които успяха да спрат папараците, но не и присъстващите гости, които наводниха социалните мрежи със снимки от церемонията.

1937940

Около 250 бяха поканените приятели на семейството, които станаха свидетели на най-тържествения ден за семейство Меси. След тях бяха голяма част от бившите и настоящи съотборници на Меси в "Барселона" и националния отбор на Аржентина - Неймар, Луис Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Серхио Агуеро, Есекиел Лавеци, Гонсало Игуаин, Самуел Ето'о, Сеск Фабрегас. 

1937939

Аржентинските медии не пропуснаха да отбележат, че родителите на Меси и съпругата му са в обтегнати отношения, но всички разногласия останаха на заден план по време на стилното тържество.

1937938

Антонела е детската любов на Лео. Двамата са се харесали в родния Росарио и са продължили да се чуват по телефона и да си пишат дори и след заминаването на бъдещата звезда за Барселона. Те са двойка от повече от 7 години и вече имат двама сина - Тиаго и Матео. Момчетата съпровождаха своите родители до олтара в Аржентина.

Въпреки слуховете за обтегнати отношения между булката и съпругата на Пике - Шакира, певицата беше сред специалните гости на тържеството и дори поздрави младоженците с песен.

Водещи

Най-четени