Наследникът на Уилям и Кейт празнува 3 годинки 22.07 | 15:18

Родителите на малкия престолонаследник отговарят вместо него на поздравителните картички

От iNews.bg

Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън – малкият принц Джорд, навършва днес три годинки. В негова чест от Кенсингтънския дворец публикуваха няколко нови снимки на младия престолонаследник, на които той се люлее на люлка и си играе със семейния домашен любимец - черното куче Лупо. Фотографиите са заснети в двора на дома на семейството "Анмър хол" в Норфолк.

В писмо Кейт и Уилям благодарят на всички, които са отправили поздравите си към Джордж. "Те биха искали да благодарят за всички прекрасни послания, които получиха за честването на третия рожден ден на принц Джордж", каза говорител на двореца, цитиран от в. "Телеграф". Той също така допълни, че Уилям и Кейт се надяват хората да харесат новата фотосесия на принца, предаде БГНЕС.

Миналата година малкият Джордж прекара рождения си ден в "Анмър хол". Той беше обграден от семейство и приятели, сред които малката му сестричка Шарлот, майката на Кейт – Карол Мидълтън, бавачката Мария Тереза Турион Борало и други.

Въпреки че ще прекара празника със семейството си, принцът от малък е свикнал с общественото внимание. Неговата първа поява пред медиите и обществеността беше само ден след раждането му, на стълбите пред болницата "Сейнт Мартин", в която се роди през 2013 г.

Един ден Джордж, който е правнук на Елизабет Втора, ще стане 43-я монарх на Великобритания.

Водещи

Най-четени