Наш Гришо се забърка с истинска лъвица в любовта 22.03 | 08:45

Как кака Никол се описва в интимен план

От iNews.bg

Една от най-обсъжданите теми около родната тенис звезда Григор Димитров е любовният му живот. А той (любовният му живот) е винаги пълен с интересни преживявания с известни и при това доста привлекателни представителки на нежния пол. Последното му завоевание, както всички добре знаем, е поп дивата Никол Шерцингер, която, оказа се, е истинска лъвица не само на сцената, но и в интимен план.

"Може да се каже, че съм лъвица в много аспекти на живота си, включително и в любовта. Като малка писана съм. Безнадеждна романтичка съм, пълна глупачка в любовта. Нещо от сорта на "Да, бе, обичаш ме! Не съм такова момиче", разказва очарователната изпълнителка пред изданието Mirror.

В откровената си изповед красавицата обаче предпочита да не говори с конкретика. Затова оставя отворен въпроса относно това дали е влюбена в момента. Все пак обаче повдига леко завесата като подчертава, че е изключително щастлива.

"Когато бях по-млада, прекарвах доста време в размишления защо не ме обичат. Винаги обичах другите, но една от най-големите тайни на живота е да се научиш да обичаш себе си. Научих се доста добре. Когато мислиш, че не заслужаваш любов, понижаваш стандартите и собствената си стойност", обяснява още гласовитата Никол.

Водещи

Най-четени