Нашенец бил тайното оръжие на Виктория Бекъм 25.05 | 10:00

Родният коафьор постигнал шоколадовия оттенък на модната икона

От iNews.bg

Една от най-стилните и добре изглеждащи дами на Острова несъмнено е модната икона Виктория Бекъм. И докато куп момичета искат да приличат на нея, доколкото е възможно повече, се оказа, че роден коафьор бил тайната за перфектната визия на Пош Спайс.

Неговото име е Георги Алтънбашев и е добре познато в цели 47 държави. Именно той е отговорен за шоколадовия оттенък на футболната съпруга. Освен върху прическата на бившата певица, той е имал възможност да отпуска въображението и уменията си и върху главите на куп други звезди.

"Виктория Бекъм е шефа в семейството и мога категорично да кажа, че Дейвид дължи много от успехите си на нея”, заяви той в предаването "Жените говорят” по TV7.

Виктория настоявала Георги да направи характерния за нея шоколадов оттенък на косата и той се справил блестящо със задачата. Интересното е, че коафьорът всъщност е завършил НАТФИЗ в класа на проф. Надежда Сейкова. Негови колеги в Театралната академия са били част от настоящите ни филмови и театрални звезди. Сред тях са Христо Мутафчиев и Башар Рахал.

 

Най-четени