Нашенец покорява конкурс на Енрике Иглесиас 03.03 | 14:34

Световноизвестният певец издирва най-добрия кавър на свое парче

От Надежда Стоянова

Популярният певец Енрике Иглесиас се захвана да издирва най-добрия кавър на пилотния сингъл от новия си албум I'm A Freak. На тази информация случайно попаднал младият български изпълнител Митко Петров и решил да се пробва.

Началото на състезанието е поставено на 1 февруари. Тогава започва качването на кавъри в популярния сайт Vube.com и гласуването за тях. Именно на същата дата е и официалната премиера на видеото I'm A Freak на латино любимеца.

В случай че искате да подкрепите нашето предложение, можете да го направите до края на този месец. На 31 март ще бъдат раздадени парични награди от 10 хил. до 250 долара на петте проекта, успели да съберат най-много харесвания.

По новото звучене на песента заедно с Митко работи и Димитър Кирязов. Видеото пък било заснето от Николай Гарабедян в Бургас. Идеята била реализирана за по-малко от седмица, само че крайният резултат изобщо не страда от това.

"Освен много по-различното звучене на песента реших да включа съвсем малка част от друг голям хит на Енрике – Tonight, която ми е много любима и се свърза идеално с характера на парчето, с  текста му. Мисля, че това ще бъде приятна малка изненада и за феновете на Енрике по целия свят, които ще чуят кавъра ни”, сподели Митко Петров.

Водещи

Най-четени