Нежното присъствие на Smugglers Swing Club 10.10 | 19:24

Деси от Sentimental Swingers ще направи дебюта си зад пулта на на концерта за рождения ден на винтидж събитието

От Гергана Златкова

The Smugglers Collective и Kilbeggan канят всички свои фенове отново в своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club на 13 октомври в столичния клуб Mixtape 5.

Специални гости на винтидж събитето ще бъдат Swing-Republic.

Датчаните са едни от основоположниците на набиращия все по-голямата популярност в цял свят Electro Swing стил. Това ще е първата им изява пред българска публика.

За да бъде партито още по-дръзко и различно от предишните, организаторите от The Smugglers Collective добавят още един участник към програмата на винтидж събитието.

Деси, позната на меломаните като чаровната певица на Phuture Shock или част от набиращите все по-голяма популярност Sentimental Swingers, ще застане зад пулта за един наелектризиращ сет от най-доброто от света на Electro Swing музиката.

Брюнетката има завиден опит като DJ в множество клубове в цялата страна, а появата й ще бъде нейния своеобразен DJ дебют в дебрите на суинга.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 13 октомври (събота) в клуб MIXTAPE 5 (бул. "България" 1, в подлез "Галерия"). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 12 лева. Пропуските могат да бъдат закупени на касите на Oфис 1, TBI Credit, На тъмно, Technomarket, Мултирама, М-Тел, Строежа, бар Петък и други, както и онлайн на Ticketstream.bg.

В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 15 лева.

Новост ще бъде така наречения Cocktail Room. В специално устроената за случая зала уморените от танци гости ще могат да се откъснат от шума и еуфорията, да се потопят в опияняващата атмосфера на Сухия режим в Щатите и да опитат оригинални коктейли от времето на Голямата депресия.

Зрелищни визии, ще се прожектират на огромен екран зад сцената. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се преобразят с ретро грим и прическа. Гостите на партито ще имат и възможността да запечатат момента в истинска фото кабинка.

Научете всичко за най-прочутите родни суингъри от интервюто им тук!

Водещи

Най-четени