Никол пак събра погледите с разголена рокля(СНИМКИ) 19.05 | 18:04

Любимата на Гришо се появи на филмова премиера в оскъдно облекло

От iNews.bg

Никол Шерцингер бе много коментирана в последните дни в медиите. Британското издание TheSun разкри, че тя и българският тенисист са в оптегнати обношения и са пред края на своята връзка, пише Sporta.bg. Личните проблеми на 38-годишната певица обаче нямаше как да застанат на професионалния й път. Вчера тя бе част от гостите на премиерата на новия филм, в който участва - Dirty Dancing.

Красивата Никол събра погледите и бе сред основните звезди на събитието. Причината обаче, камерите да снимат само нея, не бе участието й във филма, а роклята, която носеше. По-скоро нещата, които се виждаха под дрехата или благодарение на нея.

1915132

Още при пристигането си Никол не разбра, че е вдигнала прекалено много роклята си, за да се качи по стълбите. Точно над коленете обаче модното творение е разрязано, а това постави Шерцингер в неловка ситуация.

1915133

Фоторепортерите успяха да запечатат уникална снимка, на която се вижда бельото на певицата. Освен всичко друго роклята е доста отворено деколте, а гърбът е гол. За капак Никол е и без сутиен. Така с малко фантазия и по-скоро добър ъгъл откъм певицата може да се видят и гърдите й.

Разголената Никол със сигурност не е очаквала, че тези части от тялото й ще лъснат.

Водещи

Най-четени