Никола Саркози има син? 15.10 | 11:03

Френските медии гръмнаха с новината, че Карла Бруни е родила

От Кремена Бедерева

След многобройните спекулации около евентуалната бременност на първата дама на Франция - Карла Бруни, не след дълго бащата на френския президент - Пал Саркози потвърди, че наистина Франция очаква своя наследник.

Появиха се информации, че 43-годишна Карла Бруни е бременна с близнаци. Новините около бившия супермодел и настояща певица не спираха и тя бе в центъра на вниманието, след като се появиха слухове в медийното пространство, че очаква първото си дете от френския президент Никола Саркози.

Преди няколко дни пък се появи информация, че Бруни е настанена в частна клиника в Париж. Изключително строга охрана пазела около медицинското заведение, за да не могат нито журналистите, нито папараците да разберат какво става вътре.

Въпреки опитите да се скрие какво се случва, медиите гръмнаха с дългоочакваната новина - Карла Бруни е родила. По непотвърдени данни - бебето е момченце.

Говорителите на президента пък са съобщили, че Саркози е на обиколка в Кавказ, но според френската преса всичко това е просто претекст, за да се запази всичко в тайна.

Истерията във Франция вече нараства, а тълпи от хора са се втурнали пред клиниката "Ла Мюет", където се смята, че е родено малкото бебе, информира още jenite.bg.

През последните месеци Бруни споделяше пред медиите, че няма да показва новороденото си по никакъв начин, защото е изключително суеверна и се притеснява от негативни енергии.

За италианската манекенка това е второ дете, а за френския президент – четвърто. Той има три деца от два предишни брака.

Водещи

Най-четени