Нови разкрития за афера на Оланд 17.01 | 15:30

Водел любовницата си в хотел в Южна Франция

От Надежда Стоянова

Преди седмица световните медии "гръмнаха" с новината за любовната афера на френския президент Франсоа Оланд. Според списанието "Клоузър" той имал интимни отношения с актрисата Жули Гайе. И понеже политикът реши да не търси правата си в съда, седмица по-късно изданието направи нови разкрития.

Става ясно, че Оланд и Гайе били близки вече от две години, в които имали доста бурни отношения. Всичко между тях започнало покрай една среща в парижки ресторант. Той бил пленен от нея моментално и започнали да се срещат като за целта ползвали два апартамента във френската столица. Също така ходили и на няколко романтични уикенда в Южна Франция, пише "Фигаро".

Твърди се, че официалната приятелка на президента – Валери Трирвельор, също знаела за забежката му. Тя дори успяла да ги раздели веднъж, но двамата отново възобновили отношенията си. Така миналото лято, докато Оланд и Гайе почивали в град Тюл, Трирвельор се препичала сама в Гърция.

И макар че била подготвена за подобен скандал, след излизането на първите разкрития Валери реагирала доста емоционално. В резултат била приета в болница, откъдето се очаква да бъде изписана скоро.

Най-четени