Новият Криско се нарича Dexter 01.04 | 16:16

Младият изпълнител с потенциален хит сред тинейджърите

От Мартина Панайотова

Teenager Love е дебютният сингъл на един от най-интересните участници някога изявявали се на сцената на предаването България търси талант. Момчето, запомнено като "човекът-оркестър” Dexter - Васко Иванов, впечатли публика и жури с умението си да композира и изпълнява песни в реално време, изграждайки сам всички инструменти с помощта само на глас и луп машина.

Дебютният му проект отново е изцяло солова изява. Dexter e не само автор на музиката, текста и аранжимента на песента, но и режисьор и оператор на собственото си видео.

Клипът към песента е изцяло филмиран с камера за екстремни спортове GOPRO, на която Dexter е голям почитател още от създаването на първите модели преди пет години. Поради размерите си и специфичния начин, по който снима тя позволява едно много артистично изобразяване на реалността и обектите.

Видеото към Teenager Love е снимано в Лос Анжелис и Лас Вегас по време на едно пътуване на Васко за един панаир на игри и нови технологии, където е поканен да участва със своя собствена музика за компютърни игри.

"Реших да снимам клипа си сам, защото просто ми се стори много забавно. Идеята ми хрумна, когато разбрах, че ще пътувам до Америка, без да съм сигурен какво всъщност ще се получи.”, разказва той.

"Няма недостъпни неща ако човек реши да се захване с желание и любов. Просто трябва да спре да се оправдава и да чака златната възможност, седейки на дивана. Има хиляди талантливи и способни хора в България и бих се радвал ако успея да убедя поне част от тях, че лесно могат да покажат идеите си на света ако просто решат и направят нещо съзидателно.”



Водещи

Най-четени