Номинации очи в очи ще разбулят духовете в BIG Brother All Stars 03.12 | 16:00

Петя Буюклиева е обидена, защото не е във VIP спалнята

От iNews.bg

Предстоят първите номинации очи в очи в Big Brother All Stars. Съквартирантите трябва да се изправят пред останалите и да кажат в очите им аргументите, с които ги номинират, което до обиди някои от съквартирантите.

Елиминационната игра ще подложи на изпитание състезателния дух и издръжливостта на отборите и техните капитани Емил Каменов и Христо Трифонов. Развоят на събитията ще накара Big Brother да се намеси и да изправи двамата най-силни мъже в Къщата в пряк двубой. Борбата за надмощие ще бъде безпощадна, а едно мъжко его-наранено.

След скандалното поведение на Тодор Славков нищо в Къщата вече не е същото. Предстои да видим как любимите риалити звезди започват да оформят бавно своите лагери. Катерина Евро се оказва в сърцето на единия, а за вражески лагер, тя обявява този около Тодор. Христо Трифонов категорично ще застане на страната на малък Тошко и дори ще започне на убеждава останалите, че преувеличават в оценките си към него.

1446299

Big Brother ще вземе още едно решение за живота в Къщата. Той ще даде достъп до малката спалня на "Политбюро” от предходния VIP сезон, а Катето и Пламена бързо ще възползват от предоставената възможност. Това няма да се харесва на Петя, която от началото на формата моли да бъде допусната във VIP покоите, защото хъркането на мъжете и пречи да спи. Как ще реагира "фаталната жена” на самосиндикалното решение на Катя и Пламена, предстои да разберем.

Водещи

Най-четени