Няма да повярвате с коя Обама изневерява на Мишел 10.02 | 20:55

Жокер! Тя беше звездата на Destiny's Child

От Филипа Тодева

Дали пък Барак Обама не е тръгнал по стъпките на Бил Клинтън. Не, не става въпрос за политика, а за любовните похождения извън семейството. Седмица след като таблоидите гръмнаха с новината за скандалната афера между Клинтън и холивудската звезда Елизабет Хърли, френски журналист изненадващо обяви, че и Барак Обама има извънбрачна връзка.

Папаракът Паскал Ростен твърди, че не друга, а именно певицата Бионсе е жената, топлила леглото на Обама. Ростен добави, че още утре Washington Post ще излезе с подробности за любовната афера на президента и съпругата на Джей-Зи.

Въпросният френски папарак е автор на първите снимки за любовната история на Сесилия Саркози и бизнесмена Ришар Атиас по времето, когато тя беше все още втората съпруга на Никола Саркози, който пък все още не беше станал президент на Франция, а беше само френски вътрешен министър.

Ростен е автор и на първите снимки на незаконната дъщеря на френския президент Франсоа Митеран - Мазарин, появили се в пресата през 1994 г., припомня БТА.

Водещи

Най-четени