Орлин Горанов спечели конкурс с песен на свой колега 28.07 | 09:05

Изпълнителят спечели голямата награда от 5000 лв

От iNews.bg

Поп певецът Орлин Горанов грабна голямата награда на конкурса "Бургас и морето". Песента, с която един от любимците на родната публика триумфира, се казва "Импресия" и му донесе сумата от 5000 лв.

Това е баладата по музика на Александър Савелиев. Тя влезе в конкурсната програма на мястото на "Морето в мен” на Георги Дюлгеров, който по регламент имаше право да участва само с едно парче.

"Тази песен бе изпълнена от Васил Петров, който също участваше в конкурса с друго парче. И така се наложи аз да запиша малко по-различна версия на "Импресия”, която вече беше одобрена от журито. Извадих късмет! От първа резерва да стане победител! Когато отивам на такъв конкурс, никога не го правя от състезателен хъс и за награда. Затова, като чух името си, се изненадах, меко казано, приятно”, сподели за "Монитор” Горанов.

Наградата Горанов планира да похарчи за почивка на морето, защото е голям почитател на ветроходните лодки. Засега обаче не е решил дали ще предпочете родното Черноморие, или някъде извън страната.

"Ще използвам даденостите на природата, докато не е заваляло. Комфортно ми е навсякъде, стига да съм заобиколен от любими хора. Географията е без значение”, категоричен е той.

Водещи

Най-четени