Остава щурмуват Spirit of Burgas и румънския B’estfest 04.07 | 12:01

Наскоро групата издаде нов сингъл и видеоклип

От Елена Кирилова

Освен хардкор бандата Last Hope, Остава също ще имат щастието това лято да се представят на най-големия музикален фестивал в Румъния B’estfest и на родния Spirit of Burgas.

В Румъния групата ще открие програмата на Coca Cola Stage, която е втората по големина от общо седемте сцени на фестивала.

Участието им е предвидено за 6 юли, петък, а мястото е брегът на езерото Пасареа до Букурещ. Остава ще се представят на събитието, което ще събере на едно място звезди от ранга на Garbage, Pulp, Royksoop, Kreator, Dope D.O.D., Selah Sue, Andy C и Stanton Warriors.

За радост на феновете си Остава ще се представят и на най-големия музикален фестивал в България. Те ще станат част от Jack Daniel’s Rock Arena, която ще бъде разположена на бургаския плаж.

На 3 август ще чуем Свилен Ноев и комнапния, а в същия ден ще се представят Силует, Номадия , Светльо & The Legends, Милена и румънците Les Elephants Bizarres.

Наскоро Остава издадоха нова песен и клип. Видеото към "Един момент (комбинирай ме с теб)” бе поверено на младия режисьор Мартин Илиев, с когото групата работи и по кинематрографичния мини филм по предишния сингъл "Лека нощ”.

В последния проект на бандата участват две неустоими дами - Илияна Георгиева и Биляна Димова, а клипът представя една неконвенционална, нежна и предизвикателна любовна история между тях.

Водещи

Най-четени