Оставаме без най-престижния конкурс за красота 03.07 | 10:11

Надпревара за титлата „Мис България“ тази година няма да има

От iNews.bg

В последните години най-престижният конкурс за красота в страната ни - "Мис България", преминава през известни сътресения. След като миналата година се превърна в риалити формат, изглежда през 2014 г. изобщо няма да се състои, пише "Всеки ден".

През последните три години компанията No Frame Media опита различни варианти за организиране на надпреварата и резултатът се излъчваше в ефира на TV7. Правата за конкурса бяха откупени от Жени Калканджиева за 3 години от продуцентите Емил Кошлуков и Виолета Сечкова. Срокът обаче изтече и сега никой не иска да се захване с това предизвикателство.

"Подготовката за организацията на "Мис България" е около 6 месеца. С малко дете, което днес се разболее, утре киха, после стане нещо друго, няма как да се концентрираш. Затова сме се договорили с No Frame Media, че те ще поемат изцяло организацията на "Мис България", сподели преди време Калканджиева.

Шестата по красота в света обаче остана част от проекта. Красавицата беше консултант и председател на журито. След изтичането на трите години се очакваше Калканджиева да си върне отново правата и през февруари дори отиде до Варна, за да търси кандидатки. Впоследствие обаче се отказа.

Най-четени