Официално: Джони Деп и Ванеса Паради се разделиха 20.06 | 08:51

Двойката с 14-годишен семеен стаж изглеждаше една от най-стабилните в киносредите

От Олга Андреева

След месеци на спекулации за връзката им, Джони Деп и Ванеса Паради официално обявиха, че са се разделили.

Те не бяха виждани заедно близо година, но въпреки това през май актьорът отрече връзката им да е приключила.

Сега обаче говорителите на двойката, цитирани от Contactmusic.com, оповестиха публично следното: "Джони Деп и Ванеса Паради се разделиха по взаимно съгласие. Молят ви да уважите личния им живот и по-важното - неприкосновеността на личния живот на децата им."

От 14-годишната си връзка без брак Джони и Ванеса имат две деца – 13-годишната Лили-Роуз и 10-годишният Джак, които живееха с тях във Франция.

Новината за раздялата на американския актьор и френския модел и певица идва след месеци на спекулации какво се случва с техните отношения. Само преди месец източник, близък до Деп, заяви, че двамата се опитват да оправят нещата:

"За първи път от дълго време той говори за нея. И двамата искат нещата да проработят отново".

Самият Джони отрече спекулациите: "Слуховете не са верни. Абсолютно не са верни. Каквото и да кажа, хората вярват товчно в обратното. Не мога да ги убедя, че нещата не са приключили."

Това бяха думите на Деп в началото на май, а днес мъжът-мечта на милиони жени по света е на път да се сдобие с нов статус – на най-желания ерген в киносредите.

Дългогодишната му партньорка заяви наскоро, че вярва в любовта, но не и в сродните души.

"Имам проблем с термина "сродни души" - плаши ме ужасно", каза Ванеса. "Това е толкова силна декларация – като брачен договор. Вярвам в любовта и ми се ще да вярвам, че продължава вечно. Любовта изгаря и от нея боли – именно затова е толкова силна!".

Водещи

Най-четени