Очаква ни разтърсващо начало на „Гласът на България“ 21.09 | 14:30

За това декларираха двама от менторите – Деси Слава и Наско от БТР

От iNews.bg

Почитателите на музикалните риалити предавания очакват с нетърпение старта на "Гласът на България" (21.09). Пикантни подробности за шоуто разказа двамата от менторите му - Деси Слава и Наско от БТР. Те споделиха, че се разбират чудесно помежду си, както и с останалите двама треньори Миро и Орлин Горанов.

"Нямаме спорове, разбираме се чудесно, освен когато искаме един и същ изпълнител, тогава започва война. Аз се радвам, че преодолях страха си, нямам музикално образование и мислех, че това много ще ми пречи, но не е така.", заяви фолк певицата Деси Слава в "Тази неделя".

Рок звездата Наско допълни, че от време на време менторите си правят номера, но в рамките на шегата.

"Веднъж Миро натисна моя бутон на сляпо и се оказа, че момичето, което пя се справи отлично и си дойде в моя отбор, макар и другите да я искаха.", заяви вокалистът на БТР. Двамата треньори издадоха, че този сезон ще бъде най-интересният на шоуто.

Сценаристите са въвели "Double Blind", което затруднява треньорите още повече.

"Участникът пее, ние се обръщаме и гледаме завеса. В този момент трябва да кажем нещо за него. Аз така предположих за едно момче, че е на около 40 години, женен, плешив с две деца, а той беше само на 17 години.", разказа за нововъведението "Double Blind" Деси Слава.

 

Водещи

Най-четени