Парченце приказна свежест от "Замръзналото кралство" 10.08 | 11:21

Първият трейлър на анимацията вече е факт

От Лазар Тодоров

Първият трейлър на анимационната комедия на Disney – "Замръзналото кралство" вече е факт. Забавното видео вече обикаля мрежата и събира усмивките на потребителите.

Приключенската анимационна комедия "Замръзналото кралство" разказва за пророчество, което е сковало едно кралство във вечна зима. Една от героите е Ана (озвучена в оригинал от Кристен Бел) - безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия Кристоф и неговия другар, северния елен Свен. Заедно те се отправят на епично пътуване, в което да открият сестрата на Ана - Елза, чиято снежна магия тегне над кралство Арендел. По време на приключението им те срещат мистични тролове и смешния снежен човек Олаф, също така се справят със суровите стихии на зимата, докато се мъчат да спасят кралството.

Именно снежният човек Олаф и един елен са главните действащи лица в трейлъра. Забавното видео най-вече загатва, че филмът ще е наситен с много комични моменти и ще успее да ни създаде добро настроение.

Режисьори на "Замръзналото кралство" са Крис Бък и Дженифър Лий. Продуцент е Питър Дел Веко. А оригиналната музика към филма е дело на големите имена на Бродуей - носителя на "Тони" Робърт Лопес и Кристен Андерсън – Лопез .

Световната премиера на анимационната комедия е на 27 ноември 2013 г., а в България тръгва по кината на 29 ноември 2013 г.

Ето го и трейлъра:

 

Водещи

Най-четени