Певец си направи жестока гавра с Донълд Тръмп 19.08 | 16:00

Джош Гробан изпя всички публикации на Тръмп в Twitter и се подигра с парите му

От Йоанна Димитрова

Четири години след като си направи страхотна шега с Кание Уест и изпя всички публикации на рапъра в Twitter, певецът Джош Гробан се връща обратно на бис. Само, че сега новата "жертва" е не кой да е, а милионерът и кандидат за постът президент на САЩ - Доналд Тръмп.

Противоречивият републиканец е публикувал повече лични разсъждения и самореклама за изборите от всеки друг кандидат. Той дори изрази мнение в интернет пространството относно раздялата на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт.

"Робърт Патинсън не трябва да приема обратно Кристен Стюарт. Тя му изневери и ще го направи отново, просто казвам", пише Тръмп.

Друг бисер на Тръмп: "Аз никога не съм виждал слаб човек да пие диетична кола."

В телевизоното си предаване Гробан изпя всички култови публикации на Тръмп и се получи изключително смешна песен.

Самият Горбан изказа мнение за публикациите на Доналд Тръмп. "Те са истински скъпоценни камъни. Човек дори не може да се надява на нещо по-добро!", споделя комикът истински развеселен. 

Тръмп е "трън" в очите на Джош Горбан от години. Доказателство е публикация през 2012 година в Twitter, дни преди Хелоуин, в която певецът пише, че ще се маскира като Доналд Тръмп и "няма да даде 5 милиона за благотворителност".

1553699

Водещи

Най-четени