Познаваме ли звездите, ако не са "пипнати" с Photoshop? (СНИМКИ) 10.06 | 17:18

А те изобщо могат ли без него?

От iNews.bg

Дотолкова сме свикнали със снимките на известните личности, че понякога съзнанието ни забравя, че 99% от изображенията онлайн, по списания и вестници са обработени с Photoshop или някаква друга програма. Забравяме, че така наречените "звезди" са съвсем нормални хора като всички нас и колкото и операции да си правят, те винаги ще си останат човешки същества.

Какво е характерно за човешките същества (а и за всички останали впрочем)? Ами те остаряват. Постепенно и бавно, но остаряват. Появяват се бръчки, кожата губи еластичност, земното притегляне си казва думата... Когато обаче цял живот образът ти се обработва по един или друг начин, често другите хора забравят как изглеждаш реално. Точно това се случва с повечето съвременни звезди. Искат или не, снимките им непрекъснато се "пипват" преди да се публикуват. Дали изобщо можем да ги разпознаем, ако не са "докоснати" от Photoshop-ската ръка?

Колегите от Div.bg представят снимки тип "преди и след" на много звезди. Разгледайте галерията със звездите и признайте - знаехте ли, че те всъщност изглеждат така?

Водещи

Най-четени