Полът на бебе Бекъм N4 – хитов залог в букмейкърските къщи 12.01 | 18:00

Дали мечтата на Виктория да има дъщеря ще се сбъдне?

От Нели Минчева

Малко след като стана ясно, че Виктория Бекъм отново е бременна, букмейкъри започнаха да приемат залози за името и пола на бебето, съобщава британският вестник Telegraph.

Различните букмейкърски къщи имат различни предположения. Уилиам Хил например вярват, че и този път отрочето ще е от мъжки пол.

Играчите тичат към пункта на Хилс, за да похарчат парите си за поредното момченце на семейство Бекъм, като собствениците на пункта са снижили шансовете за синьо бебче от 4/6 до 5/6, докато за момиче те са 11/10. Шансовете отрочето да се казва Уилиам са паднали от 25/1 до 20/1.

Истината е, че Виктория неведнъж е споменавала деликатно, че й се иска да има момиче, но в едно от много си интервюта бе изразила дълбоки съмнения, че скоро ще я сполети това щастие.

Букмейкърът Уилиамс смята, че ако Виктория иска момиче толкова много, може би трябва да си осинови такова. Има залози с шансове 25/1, че до края на 2011 година семейство Бекъм вече ще са си осиновили желаното момиченце.

Дейвид и Виктория Бекъм сключиха брак на 4 юли 1999 година и вече имат трима сина: Бруклин Джоузеф, роден през 1999 година, Ромео Джеймс – септември, 2002 година и Крус Дейвид - роден февруари 2005 година.

Водещи

Най-четени