Поредни проблеми при снимането на новия филм за Джеймс Бонд 18.02 | 09:29

Това не е първият случай, когато творческият колектив на "Спектър" трябва да се справи с възникнали пречки

От iNews.bg

Монаси, които се грижат за древноримското гробище във Верано, Италия, са забранили в него да бъде заснет епизод от новия филм за Джеймс Бонд "Спектър", съобщи в. The Guardian.

Те се страхуват, че тежкото снимачно оборудване и товарните машини ще разрушат надгробните паметници, много от които са историческа и културна ценност.

Сюжетът на бъдещия филм за агент 007 включва сцена с погребение. Предвижда се, че след забраната режисьорът на филма Сам Мендес ще работи над епизода в Музея на римската цивилизация в Рим.

Изданието припомня, че това не е първият случай, когато творческият колектив на "Спектър" трябва да се справи с възникнали пречки. Градските власти на Рим например забраниха на екипа да снима при Четирите фонтана (Quattro Fontane). По-рано този месец Даниъл Крейг изкълчи коляното си на снимачната площадка в Бъкимгамшър.

Снимките на новата лента с Даниъл Крейг в главната роля започнаха на 8 декември. Актьорът се превъплъщава в образа на Бонд за четвърти път. Френската актриса Леа Сейду и

италианската Моника Белучи изпълняват главните женски роли. Образът на съперника на Бонд се пресъздава от австрийския актьор Кристоф Валц.

Планирано е "Спектър", 24-ият филм от поредицата за агент 007, да се появи по екраните във Великобритания на 23 октомври 2015 г.

Водещи

Най-четени