Потресаващо! Руски милионер обезобрази приятелката си (СНИМКИ) 23.03 | 14:09

Причина станал опитът на красавицата да скъса с него

От iNews.bg

33-годишният руски милионер Павел Ушанов нападнал приятелката си и брутално обезобразил лицето й. Пострадалата е 27-годишният модел Александра Середа, с която имал връзка от около две години. До ужасния побой се стигнало, след като красавицата се опитала да сложи край на отношенията си с богаташа.

"Точно отивах на работа към 7 сутринта, когато звънецът иззвъня и чух гласа му. Звучеше доста раздразнен и затова не исках да отворя вратата. Той обаче нямаше никакво намерение да си тръгне, накрая отворих и той ме удари в главата", разказа Александра пред руските медии.

1229115Нападението продължило някъде около десетина минути, в които разяреният мъж я налагал по лицето. В един момент красавицата започнала да пищи, че ще я убие, а отговорът му бил:

"Много добре! Точно това искам".

Накрая момичето успяло някак да избяга и веднага се обадило в полицията. Малко след това билo откарано в болница, където се погрижили за раните му, пише британското издание Daily Mail.

"Когато видя мои снимки, направени след нападението, през главата ми минава мисълта, че приличам на зомби от някой филм на ужасите", допълва Александра.

Още снимки на пострадалата можете да видите в галерията.

Водещи

Най-четени