Предстои сериозен сблъсък между Явор и Захари Бахарови 18.01 | 15:17

Кой ще се окаже по-издържлив?

От Неда Ковачева

Дългоочакваният четвърти сезон на българския сериал "Под прикритие" започва на 19 януари по БНТ1, а напрежението около първия епизод вече обхваща трескаво всички фенове на телевизионната продукция и на българското кино като цяло.

Напрежение е обхванало и актьорите, които играят в "Под прикритие", особено новите лица, които тепърва предстои да видим в новия сезон. Едно от най-любопитните свежи попълнения в актьорския състав е Явор Бахаров - братът на Захари Бахаров. Явор се превъплъщава в ролята на сина на турски мафиот, който се занимава с наркотрафик. Неговият персонаж говори на турски език и това е сериозно предизвикателство за младия актьор, разказва "24 часа".

Малко хора обаче знаят, че всъщност Явор е имал планове да учи в Турция и няколко месеца е живял в Истанбул, за да учи турски език. Преди да кандидатства Международни отношения обаче, българинът се отказва, защото не открива своето място в местната култура. Въпреки основните си познания по турски език, снимките в "Под прикритие" са изключително сериозно предизвикателство за Бахаров. В сериала баща му се играе от известния актьор Мехмет Юлай, който понякога го затруднява, защото импровизира и вкарва нови думи в репликите си.

Освен че се налага да пътува до Инстамбул за снимките, Явор Бахаров търпеливо трябва да понася ежедневните промени във визията му, които основно се състоят в близо час изправяне на косата му, която, освен таланта му, разбира се, е един от отличителните му белези като човек и актьор.

За да бъде всичко перфектно, до Явор плътно стои преподавателката му по турски език, която внимава за всяка една дума в сценария. Освен нея за сложния език помага и майката на двамата братя - Мюжгян Бахарова - филолог по образование и водеща на предавания на турски език по БНР.

Персонажът на Явор и този на брат му Захари, който е един от главните изпълнители още от първия сезон на "Под прикритие", ще се сблъскат именно в четвърти сезон, но предстои да разберем как точно, тъй като общи снимки все още не са имали. Както в живота, така и в сценария двамата имат много общи неща, заради които героят на Явор ще дойде от Истанбул в София. Той ще търси отмъщение от Иво Андонов (Захари Бахаров) за убийството на брат му.

Каква ще бъде срещата между двамата братя в живота, но врагове на екрана, предстои да разберем съвсем скоро.

Водещи

Най-четени